Ons complete dienstenaanbod

Ons complete dienstenaanbod - Veen Hosting & Security Parrega

Het dienstenaanbod van Veen Hosting & Security is zeer gevarieerd. Hieronder vindt u een compleet overzicht van de veiligheidsdiensten en services die wij verlenen.

Wilt u meer weten over een specifieke dienst, ziet u uw beveiligingsklus er niet bij staan of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.


Object/bedrijven
Wij beveiligen uw object of bedrijf zoals u dat wenst. Wij zijn altijd actief aanwezig, afhankelijk van de opdracht is dat op de voorgrond of juist op de achtergrond. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw kantoorpanden bewaakt blijven, maar voeren wij ook graag receptieservices voor u uit.


Crowd security
Voor de beveiliging van publiek en personeel in openbare ruimtes kunt u terecht bij Veen Hosting & Security. Wij zijn de geschikte partner als het gaat om de veiligheid in het openbaar vervoer, op luchthavens, in zorginstellingen en tijdens evenementen.


Speciale diensten
Speciale beveiligingsdiensten vragen elk om hun eigen benadering, en geen dienst is hetzelfde. Wij passen onze werkwijze hierop aan, met telkens hetzelfde doel: zorgen dat de veiligheid bewaard blijft. Hebt u een specifieke beveiligingsopdracht? Neem gerust contact met ons op.

BHV Diensten - Veen Hosting & Security Parrega

BHV Diensten

Wij van Veen Hosting & Security leveren het juiste personeel als het om bedrijfshulpverlening gaat. Wat kan u van ons verwachten bij het inhuren... lees verder »

Kantoorpanden, objectbeveiliging en receptieservices - Veen Hosting & Security Parrega

Kantoorpanden, objectbeveiliging en receptieservices

Bent u eigenaar van een of meerdere kantoorpanden, of hebt u objecten die u graag wilt beveiligen? Dan bent u bij Veen Hosting & Security aan het... lees verder »

Hotelbeveiliging & receptie - Veen Hosting & Security Parrega

Hotelbeveiliging & receptie

Bent u de eigenaar van een hotel of meerdere hotels, dan weten wij dat u de veiligheid van uw gasten voorop hebt staan. Zodat zij zich prettig voelen... lees verder »

Evenementenbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging is een van de meest georganiseerde vormen van beveiliging. Er komt een hoop bij kijken, zoals een juiste planning,... lees verder »

Transportbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Transportbeveiliging

Transportbeveiliging is een van de belangrijke taken waar Veen Hosting & Security voor kan worden ingeschakeld. Wij zorgen ervoor dat uw... lees verder »

Bouwplaatsbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Bouwplaatsbeveiliging

Waar een bouwplaats overdag nog vol levendigheid is, is deze in de nacht meestal stil en verlaten. Maar er ligt wel voor heel veel geld aan... lees verder »

Taxiservicebeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Taxiservicebeveiliging

Voor de veiligheid van de chauffeur en passagiers biedt Veen Hosting & Security professionele taxiservicebeveiliging aan. Wij waken over de... lees verder »

Jacht/botenopslagbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Jacht/botenopslagbeveiliging

Veen Hosting & Security heeft professionele beveiligers in dienst die zorgen dat uw jacht of boot tijdens uw afwezigheid wordt bewaakt. Zo... lees verder »

VIP- en artiestenbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

VIP- en artiestenbeveiliging

Onze VIP- en artiestenbeveiliging richt zich de beveiliging van mensen met een bekende of publieke functie. Zo zorgen onze VIP-beveiligers ervoor dat... lees verder »

Gastheren/gastvrouwen services - Veen Hosting & Security Parrega

Gastheren/gastvrouwen services

Onze gastheren en gastvrouwen zorgen voor het welkom heten van uw gasten, met een discrete toegangscontrole. Dat kan ook aan de hand van een... lees verder »

Openbaar vervoer-beveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Openbaar vervoer-beveiliging

Helaas is hufterigheid in het openbaar vervoer een terugkerend probleem. Maar agressie, vernielingen of bedreigingen worden niet gedoogd op de bus,... lees verder »

Geld/bankenbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Geld/bankenbeveiliging

Voor de veiligheid van je klanten heb je veel over. Zeker wanneer je in een branche zit die van nature mensen met verkeerde bedoelingen aantrekt,... lees verder »

Parkeergaragebeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Parkeergaragebeveiliging

In een parkeergarage komen per dag vele bezoekers. Omdat dit vaak openbaar is, is het lastig om zelf het overzicht te houden van wie er in- en... lees verder »

Wagenparkbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Wagenparkbeveiliging

Er wordt tegenwoordig meer en meer op bestelling gestolen. Populair zijn daarbij bijvoorbeeld air bags, interieurdelen en koplampunits van duurdere... lees verder »

Villa/appartementbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Villa/appartementbeveiliging

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw spullen thuis, of over een inbraak in uw woonhuis of appartement. Wij kunnen... lees verder »

Datacenterbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Datacenterbeveiliging

Onze datacenterbeveiliging is voornamelijk gericht op het weren van ongeautoriseerd bezoek door middel van een strenge toegangscontrole. Hier komt... lees verder »

Daklozenopvangbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Daklozenopvangbeveiliging

Onze daklozenopvangbeveiliging richt zich op de beveiliging van gebouwen waar mensen zonder vaste verblijfplaats samenkomen. Wij zorgen voor de... lees verder »

Gebedshuizen- en kerkenbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Gebedshuizen- en kerkenbeveiliging

Veen Hosting & Security biedt gedegen beveiliging aan voor gebedshuizen zoals moskee├źn en kerken. Onze belangrijkste taak zal zijn het optreden... lees verder »

Uitvaartbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Uitvaartbeveiliging

Op een verdrietig moment in het leven ben je extra kwetsbaar voor kwaadwillenden. U wilt niet naast het verdriet van een uitvaart ook nog eens de... lees verder »

Onderwijsinstellingenbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Onderwijsinstellingenbeveiliging

Een onderwijsinstelling moet een pek zijn waar mensen veilig samen kunnen komen om te leren. Helaas is ook hier kans op ongeregeldheden, die je niet... lees verder »

Haven- en industriebeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Haven- en industriebeveiliging

Havens en industriegebieden zijn dynamische plaatsen waar goede beveiliging onmisbaar is. Onze havenbeveiligers zorgen voor de bewaking van schepen... lees verder »

Ziekenhuis/zorgbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Ziekenhuis/zorgbeveiliging

In de zorg komen mensen samen onder spannende omstandigheden. Emoties kunnen de overhand krijgen en dat kan voor spanningen en gevaarlijke momenten... lees verder »

Tv/radio/mediaproductiebeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Tv/radio/mediaproductiebeveiliging

Het begeleiden van VIPs naar backstage areas tijdens een mediaproductie kunt u met een gerust hart aan Veen Hosting & Security overlaten. Wij... lees verder »

Luxe winkelketen- en retailbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Luxe winkelketen- en retailbeveiliging

Voor uw klanten weegt het veiligheidsgevoel zeker mee, wanneer zij op pad gaan om een grote of dure aanschaf te doen zoals bij een juwelier of een... lees verder »

Supermarktbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Supermarktbeveiliging

Supermarkten hebben sinds jaar en dag een grote aantrekkingskracht op dieven, met een supermarktbeveiliger weet u zeker dat ze uw supermarkten liever... lees verder »

Coffeeshopbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Coffeeshopbeveiliging

Waar mensen samenkomen om in hogere sferen te ontspannen, liggen ongeregeldheden op de loer. Onze coffeeshopbeveiligers zorgen voor een discrete... lees verder »

Distributiecentrumbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Distributiecentrumbeveiliging

Een distributiecentrum is een belangrijk onderdeel in de keten van het vervoer en de verkoop van uw diefstalgevoelige goederen. Dat begrijpen wij bij... lees verder »

Luchthavenbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Luchthavenbeveiliging

Het beveiligen van een luchthaven is een belangrijke taak, waarbij de luchthavenbeveiliger erop moet letten dat de veiligheid van passagiers en... lees verder »

Recreatiebeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Recreatiebeveiliging

Waar veel mensen samenkomen om een leuke tijd te beleven, zoals op vakantieparken, bungalowparken, in zwembaden of bij andere vormen van recreatie,... lees verder »

Deurwaarderbegeleiding - Veen Hosting & Security Parrega

Deurwaarderbegeleiding

Niemand krijgt graag bezoek van de deurwaarder, en mensen kunnen hierop vervelend of agressief reageren. Het is dan fijn te weten dat er versterking... lees verder »

Receptiediensten - Veen Hosting & Security Parrega

Receptiediensten

Wij dragen niet voor niets het woord "hosting" in onze naam. Wilt u de ontvangst bij uw entree professioneel en vakkundig geregeld hebben? Dan bent u... lees verder »

Persoonsbeveiliging - Veen Hosting & Security Parrega

Persoonsbeveiliging

Als je persoonsbeveiliging nodig hebt, kun je rekenen op Veen Hosting & Security voor professionele beveiliging. Wij zorgen ervoor dat mensen op... lees verder »

Gedragshandhavers - Veen Hosting & Security Parrega

Gedragshandhavers

De gedragshandhavers van Veen Hosting & Security kunnen worden ingezet in alle denkbare situaties. Bijvoorbeeld ter voorkoming van ongewenst... lees verder »

Observatieklussen - Veen Hosting & Security Parrega

Observatieklussen

Veen Hosting & Security richt zich met observatieklussen op het observeren van bezoekers of medewerkers. Hierbij wordt er gekeken naar het gedrag... lees verder »

Ad hoc-beveiligingsservice - Veen Hosting & Security Parrega

Ad hoc-beveiligingsservice

Bij Veen Hosting & Security staan we altijd klaar met het juiste personeel. Zo bieden we met onze service een passende beveiliging op maat voor... lees verder »

Brandwachten - Veen Hosting & Security Parrega

Brandwachten

Om te voorkomen dat er brand uitbreekt en ter voorkoming van geblokkeerde vluchtroutes bij brand, kunt u Veen Hosting & Security inschakelen als... lees verder »

Verkeersregelaars - Veen Hosting & Security Parrega

Verkeersregelaars

Goede traffic control is essentieel bij grote evenementen of gebeurtenissen. Ook in geval van een ongeval, of wanneer door omleidingen of... lees verder »

gezond en fit als beveiliger - Veen Hosting & Security Parrega

gezond en fit als beveiliger

13 mei 2024 - Het is belangrijk om zowel fysiek als mentaal fit te blijven om je taken effectief uit te voeren. Regelmatige lichaamsbeweging: Als beveiliger breng je mogelijk lange uren door in een zittende... lees verder »

Regels: week blog beveiliger Rinke - Veen Hosting & Security Parrega

Regels: week blog beveiliger Rinke

1 mei 2024 - Als beveiliger is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen zich houden aan de regels en maatregelen die zijn ingesteld om de veiligheid en het welzijn van anderen te waarborgen. Helaas kom ik... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.