Onderwijsinstellingenbeveiliging

Onderwijsinstellingenbeveiliging Veen Hosting & Security Parrega

Een onderwijsinstelling moet een pek zijn waar mensen veilig samen kunnen komen om te leren. Helaas is ook hier kans op ongeregeldheden, die je niet wil op een school vol met (jonge) mensen. Onze onderwijsinstellingenbeveiligers zorgen voor een veilige school waar studenten met een gerust hart kunnen leren en werken.

Dat doen wij door middel van een gedegen toegangscontrole, waarbij visitatie en fouilleren van kleding en tassen mogelijk is. Zo houden we de onderwijsinstelling vrij van wapens, drugs en alcohol. Wij zijn alert en zullen ingrijpen bij geweldsincidenten. Onze beveiligers kunnen spanningen en groepsvorming vroegtijdig signaleren.

Tevens voeren wij controle uit ter voorkoming van onveilige situaties, zoals geblokkeerde nooduitgangen of blusmiddelen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een offerte op maat, geheel vrijblijvend.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Interview met Antonio: Veen Hosting & Security Bij Een Gevoelige Uitvaart - Veen Hosting & Security Parrega

Interview met Antonio: Veen Hosting & Security Bij Een Gevoelige Uitvaart

1 juli 2024 - Welkom op onze blog! Vandaag delen we een exclusief interview met Antonio, een van onze gewaardeerde beveiligers, die ons heeft bijgestaan tijdens een bijzonder gevoelige beveiligingsklus bij een... lees verder »

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht - Veen Hosting & Security Parrega

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht

11 juni 2024 - Terwijl de stad slaapt of feest, waakt de beveiliger van Veen Hosting & Security over de veiligheid en het welzijn van gasten medewerkers. Ons missie is er om voor te zorgen, dat iedereen een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.