Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging Veen Hosting & Security Parrega

Evenementenbeveiliging is een van de meest georganiseerde vormen van beveiliging. Er komt een hoop bij kijken, zoals een juiste planning, communicatie tussen de beveiligers en samenwerking met andere organisaties zoals die van het evenement, en hulpdiensten zoals politie of EHBO.

Onze evenementenbeveiligers wijten zich voor 100% aan de taak uw bezoekers en medewerkers veilig te houden, en eventuele ordeverstoorders op een juiste en veilige wijze te verwijderen van het evenement. Ongeregeldheden worden vlot en op een discrete manier opgelost.

Het fouilleren of visiteren van bezoekers (privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering oftewel POV) behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een offerte op maat, geheel vrijblijvend.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Interview met Antonio: Veen Hosting & Security Bij Een Gevoelige Uitvaart - Veen Hosting & Security Parrega

Interview met Antonio: Veen Hosting & Security Bij Een Gevoelige Uitvaart

1 juli 2024 - Welkom op onze blog! Vandaag delen we een exclusief interview met Antonio, een van onze gewaardeerde beveiligers, die ons heeft bijgestaan tijdens een bijzonder gevoelige beveiligingsklus bij een... lees verder »

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht - Veen Hosting & Security Parrega

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht

11 juni 2024 - Terwijl de stad slaapt of feest, waakt de beveiliger van Veen Hosting & Security over de veiligheid en het welzijn van gasten medewerkers. Ons missie is er om voor te zorgen, dat iedereen een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.