Jacht/botenopslagbeveiliging

Jacht/botenopslagbeveiliging Veen Hosting & Security Parrega

Veen Hosting & Security heeft professionele beveiligers in dienst die zorgen dat uw jacht of boot tijdens uw afwezigheid wordt bewaakt. Zo voorkomen wij diefstal en kan er tijdig actie worden ondernomen wanneer er milieuvervuilende omstandigheden optreden, zoals een jacht dat zinkt (diesellek), wat u vele honderden euro's kan kosten als hierbij niet tijdig wordt ingegrepen.

Tevens zorgen wij met onze aanwezigheid voor brand- en diefstalpreventie. Als wij tijdens het lopen van controlerondes onregelmatigheden signaleren kunnen wij direct en tijdig ingrijpen.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers - Veen Hosting & Security Parrega

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers

19 april 2024 - In de moderne werkplek staat veiligheid hoog in het vaandel, en een integraal onderdeel hiervan is de Bedrijfshulpverlening (BHV). BHV is veel meer dan alleen een verplichting; het is een cruciale... lees verder »

Geweld en agressie - Veen Hosting & Security Parrega

Geweld en agressie

19 april 2024 - Geweldsincidenten tegen beveiligers zijn een groeiende zorg wereldwijd, met gevallen variĆ«rend van verbale agressie tot fysieke aanvallen. Deze incidenten hebben niet alleen invloed op de veiligheid... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.