Openbaar vervoer-beveiliging

Openbaar vervoer-beveiliging Veen Hosting & Security Parrega

Helaas is hufterigheid in het openbaar vervoer een terugkerend probleem. Maar agressie, vernielingen of bedreigingen worden niet gedoogd op de bus, trein of tram waar de openbaar vervoersbeveiligers van Veen Hosting & Security aan het werk zijn! Onze beveiligers zorgen voor de veiligheid van chauffeurs en andere inzittenden.

Ook zogenoemde probleemlijnen, bustrajecten waar regelmatig incidenten zijn, hebben baat bij professionele openbaar vervoer-beveiliging. Zo is het onruststokers direct duidelijk dat zij niet gewenst zijn en dat zij zullen worden verwijderd of overgedragen aan de politie bij ongewenst gedrag.

Onze beveiligers werken in de eerste instantie aan het voorkomen en oplossen van incidenten. Hun aanwezigheid heeft, zeker in nachtbussen, een preventieve werking. Ook kunnen op deze manier andere passagiers worden beschermd tegen drug- en alcoholgerelateerd overlast en geweld.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Risicoanalyse - Veen Hosting & Security Parrega

Risicoanalyse

5 oktober 2021 - Wilt u uw gebouw laten beveiligen? Kijk dan eerst naar een risicoanalyse. U wilt immers voor dat u maatregelen neemt eerst weten hoe uw object is beveiligd, dit ka... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.