Over ons

Rinke van der Veen

Rinke van der Veen - Veen Hosting & Security Parrega

Rinke van der Veen geboren te Friesland, in het dorpje Koudum. Rinke heeft zijn werkervaring opgedaan in de stad Amsterdam en in het hoge noorden, en bezit veel kennis van de beveiligingsbranche, en heeft sinds 2020 de stap genomen om zich te gaan richten op het ondernemerschap.

Door mijn lange werkervaring als beveiligingsbeambte, ken ik de kneepjes van het vak! beveiligen is mensen werk, dat maakt het werk uitdagend en flexibel.

De kernwaarden waar Veen Hosting & Security voor staat zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, gastvrijheid, mensgericht, en probleemoplossend.

Met deze kernwaarden willen wij ons onderscheiden van andere bedrijven, wij staan voor onze medewerkers en klanten. Dit willen wij creëren door elkaar goed te leren kennen en een sterke communicatieve band op te bouwen.

Onze missie is het leveren van hoogwaardige Security en Hospitality dienstverlening door heel Nederland, gebaseerd op het vertrouwen en de relatie met onze opdrachtgevers. Veen Hosting & Security zet als vanzelfsprekend nét dat stapje extra en kijkt verder dan alleen beveiligen en gastheerschap. Vanuit het aangaan van een volwaardig partnership met onze opdrachtgevers, denken wij met u mee om al uw facilitaire vraagstukken op te lossen. Niet voor niets heeft Veen Hosting & Security de afgelopen jaren een veelzijdig klantenbestand opgebouwd met tevreden klanten.

Risicoanalyse - Veen Hosting & Security Parrega

Risicoanalyse

5 oktober 2021 - Wilt u uw gebouw laten beveiligen? Kijk dan eerst naar een risicoanalyse. U wilt immers voor dat u maatregelen neemt eerst weten hoe uw object is beveiligd, dit ka... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.