Over ons

Rinke van der Veen

Rinke van der Veen - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Rinke van der Veen is 31 jaar en geboren te Friesland, in het dorpje Koudum. Rinke heeft zijn werkervaring opgedaan in de stad Amsterdam en bezit veel kennis van de beveiligingsbranche en in hospitality, en heeft sinds 2020 de stap genomen om zich te gaan richten op het ondernemerschap.

De kernwaarden waar Veen Hosting & Security voor staat zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, gastvrijheid, mensgericht, en probleemoplossend.

Met deze kernwaarden willen wij ons onderscheiden van andere bedrijven, wij staan voor onze medewerkers en klanten. Dit willen wij creëren door elkaar goed te leren kennen en een sterke communicatieve band op te bouwen.

Onze missie is het leveren van hoogwaardige Security en Hospitality dienstverlening door heel Nederland, gebaseerd op het vertrouwen en de relatie met onze opdrachtgevers. Veen Hosting & Security zet als vanzelfsprekend nét dat stapje extra en kijkt verder dan alleen beveiligen en gastheerschap. Vanuit het aangaan van een volwaardig partnership met onze opdrachtgevers, denken wij met u mee om al uw facilitaire vraagstukken op te lossen. Niet voor niets heeft Veen Hosting & Security de afgelopen jaren een veelzijdig klantenbestand opgebouwd met tevreden klanten.

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger? - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger?

22 oktober 2021 - In deze blog wil ik jullie meenemen hoe je zelf fit en weerbaar kan houden tegen onregelmatigheid in verschillende jaargetijden. Je herkent het wel, je voelt je m... lees verder »

Risicoanalyse - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Risicoanalyse

5 oktober 2021 - Wilt u uw gebouw laten beveiligen? Kijk dan eerst naar een risicoanalyse. U wilt immers voor dat u maatregelen neemt eerst weten hoe uw object is beveiligd, dit ka... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.