Over ons

Over ons - Veen Hosting & Security Parrega

Het gezicht achter Veen Hosting & Security is Rinke van der Veen. Rinke is afkomstig uit Friesland, heeft zijn werkervaring opgedaan in zowel het hoge noorden als in Amsterdam, en bezit veel kennis van de beveiligingsbranche. In 2020 nam Rinke de stap om zich te gaan richten op het ondernemerschap.

"Door mijn lange werkervaring als beveiligingsbeambte, ken ik de kneepjes van het vak. Beveiligen is mensenwerk, dat maakt het werk uitdagend en flexibel", aldus Rinke.

Service en kwaliteit, dat is Veen Hosting & Security

De kernwaarden waar Veen Hosting & Security voor staat zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, gastvrijheid, mens gericht, en probleemoplossend.
Met deze kernwaarden onderscheidt het security & services bedrijf zich van andere bedrijven.

"Elkaar goed leren kennen en zo een sterke communicatieve band opbouwen, met zowel medewerkers als opdrachtgevers, is essentieel. Wij staan voor onze medewerkers en klanten, en leveren hoogwaardige beveiligings- en servicediensten door heel Nederland."
- Rinke van der Veen, Veen Hosting & Security

Een betrouwbaar beveiligingsbedrijf uit het noorden met oog voor service en kwaliteit
Elke opdracht is anders, maar de basis bestaat altijd uit vertrouwen en goede communicatie tussen het beveiligingsbedrijf en de opdrachtgever. Veen Hosting & Security zet graag nét dat stapje extra, en kijkt verder dan alleen beveiligen en gastheerschap alleen. Hier wordt met u mee gedacht om al uw facilitaire vraagstukken op te lossen.

Dit ziet u tevens terug op onze dienstenpagina, waar u een uitgebreid overzicht vindt van ons dienstenaanbod. Wij bedienen hiermee zowel bedrijven als particulieren in de vorm van o.a. objectbeveiliging en persoonsbeveiliging, maar ook crowd security en services, hosting- en receptiediensten, en meer.

Deze kwalitatieve werkwijze, waarbij wordt gewerkt aan een goede band met zowel medewerkers als opdrachtgevers, heeft de afgelopen jaren geresulteerd in een veelzijdig klantenbestand met veel tevreden klanten van Veen Hosting & Security.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare specialist in de beveiliging.

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht - Veen Hosting & Security Parrega

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht

11 juni 2024 - Terwijl de stad slaapt of feest, waakt de beveiliger van Veen Hosting & Security over de veiligheid en het welzijn van gasten medewerkers. Ons missie is er om voor te zorgen, dat iedereen een... lees verder »

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche - Veen Hosting & Security Parrega

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche

1 juni 2024 - In de particuliere beveiligingsbranche is samenwerking van groot belang. Beveiligers moeten op elkaar kunnen vertrouwen om de veiligheid van anderen te garanderen. Maar wat gebeurt er als er ruzie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.