Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging Veen Hosting & Security Parrega

Waar een bouwplaats overdag nog vol levendigheid is, is deze in de nacht meestal stil en verlaten. Maar er ligt wel voor heel veel geld aan materialen en gereedschap. Wij begrijpen dat u dit goed wilt beveiligen, ter voorkoming van nachtelijke diefstal en vandalisme, wat u handenvol met geld kost.

Bouwplaatsbeveiliging is niet alleen belangrijk voor het behoud van uw spullen. Wanneer blijkt dat kwaadwillenden roet in het eten hebben gegooid, kan er meestal niet direct verder gewerkt worden. Zo'n vertraging kost opnieuw tijd en geld, wat u natuurlijk liever voorkomt. Onze bouwplaatsbeveiligers begrijpen dat als geen ander.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers - Veen Hosting & Security Parrega

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers

19 april 2024 - In de moderne werkplek staat veiligheid hoog in het vaandel, en een integraal onderdeel hiervan is de Bedrijfshulpverlening (BHV). BHV is veel meer dan alleen een verplichting; het is een cruciale... lees verder »

Geweld en agressie - Veen Hosting & Security Parrega

Geweld en agressie

19 april 2024 - Geweldsincidenten tegen beveiligers zijn een groeiende zorg wereldwijd, met gevallen variĆ«rend van verbale agressie tot fysieke aanvallen. Deze incidenten hebben niet alleen invloed op de veiligheid... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.