Ziekenhuis/zorgbeveiliging

Ziekenhuis/zorgbeveiliging Veen Hosting & Security Parrega

In de zorg komen mensen samen onder spannende omstandigheden. Emoties kunnen de overhand krijgen en dat kan voor spanningen en gevaarlijke momenten zorgen. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal getraind op de psychische aspecten die bij deze vorm van beveiliging komen kijken en zullen altijd extra tactisch handelen.

Onder het takenpakket van de zorg- of ziekenhuisbeveiligers valt onder andere de begeleiding van bezoekers, het waarborgen van hun veiligheid, en het weren van kwaadwillenden. Dit is zeer specialistisch werk waarin we bij Veen Hosting & Security bij uitstek bedreven zijn.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een offerte op maat, geheel vrijblijvend.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers - Veen Hosting & Security Parrega

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers

19 april 2024 - In de moderne werkplek staat veiligheid hoog in het vaandel, en een integraal onderdeel hiervan is de Bedrijfshulpverlening (BHV). BHV is veel meer dan alleen een verplichting; het is een cruciale... lees verder »

Geweld en agressie - Veen Hosting & Security Parrega

Geweld en agressie

19 april 2024 - Geweldsincidenten tegen beveiligers zijn een groeiende zorg wereldwijd, met gevallen variĆ«rend van verbale agressie tot fysieke aanvallen. Deze incidenten hebben niet alleen invloed op de veiligheid... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.