Hotelbeveiliging & receptie

Hotelbeveiliging & receptie Veen Hosting & Security Parrega

Bent u de eigenaar van een hotel of meerdere hotels, dan weten wij dat u de veiligheid van uw gasten voorop hebt staan. Zodat zij zich prettig voelen bij een verblijf in uw hotel, en met een goed gevoel overnachten en ontbijten. Onze hotelbeveiliging en receptiemedewerkers dragen hier graag hun steentje aan bij.

Wij zorgen voor een correct handelen bij calamiteiten door gespecialiseerd en ervaren personeel te bieden voor uw hotel. Met de inzet van nachtportiers van Veen Hosting & Security hoeft u uw eigen hotelpersoneel niet te belasten met de nachtdienst, en weet u dat aanvullende - facilitaire - werkzaamheden en onderhoud ook zullen worden uitgevoerd, indien de beveiligingswerkzaamheden dat toelaten.

Zo dragen wij in overleg met u tevens zorg voor het klaarzetten van de ontbijttafel, stofzuigen, of het uitvoeren van andere aanvullende takenlijsten. In geval van ongenode gasten of incidenten in het hotel weet onze nachtportier hoe te handelen en draagt deze zorg voor een correcte en discrete afhandeling hiervan. Tevens is deze in het bezit van BHV om bij medische problemen te kunnen helpen.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Risicoanalyse - Veen Hosting & Security Parrega

Risicoanalyse

5 oktober 2021 - Wilt u uw gebouw laten beveiligen? Kijk dan eerst naar een risicoanalyse. U wilt immers voor dat u maatregelen neemt eerst weten hoe uw object is beveiligd, dit kan uw bedrijf al veel geld en tijd... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.