Receptiediensten

Receptiediensten Veen Hosting & Security Parrega

Wij dragen niet voor niets het woord "hosting" in onze naam. Wilt u de ontvangst bij uw entree professioneel en vakkundig geregeld hebben? Dan bent u goed bij Veen Hosting & Security.

Onze receptiebeveiligers zijn multifunctioneel inzetbaar voor alle taken die komen kijken bij het verwelkomen van uw bezoekers, en om hen te helpen bij hun vragen. Ook voor het correct afhandelen van ongenode bezoekers of vervelende telefoontjes deinzen onze receptiebeveiligers niet terug.

Daarnaast zijn onze getrainde beveiligers goed in staat om te handelen bij noodgevallen, waarbij de veiligheid van bezoekers en personeel op de eerste plaats staat.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht - Veen Hosting & Security Parrega

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht

11 juni 2024 - Terwijl de stad slaapt of feest, waakt de beveiliger van Veen Hosting & Security over de veiligheid en het welzijn van gasten medewerkers. Ons missie is er om voor te zorgen, dat iedereen een... lees verder »

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche - Veen Hosting & Security Parrega

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche

1 juni 2024 - In de particuliere beveiligingsbranche is samenwerking van groot belang. Beveiligers moeten op elkaar kunnen vertrouwen om de veiligheid van anderen te garanderen. Maar wat gebeurt er als er ruzie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.