Receptiediensten

Receptiediensten Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Wij dragen niet voor niets het woord 'hosting' in onze naam. Wilt u de ontvangst bij uw entree professioneel en vakkundig geregeld hebben? Dan bent u goed bij Veen Hosting & Security.

Onze receptiebeveiligers zijn multifunctioneel inzetbaar voor alle taken die komen kijken bij het verwelkomen van uw bezoekers, en om hen te helpen bij hun vragen. Ook voor het correct afhandelen van ongenode bezoekers of vervelende telefoontjes deinzen onze receptiebeveiligers niet terug.

Daarnaast zijn onze getrainde beveiligers goed in staat om te handelen bij noodgevallen, waarbij de veiligheid van bezoekers en personeel op de eerste plaats staat.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger? - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger?

22 oktober 2021 - In deze blog wil ik jullie meenemen hoe je zelf fit en weerbaar kan houden tegen onregelmatigheid in verschillende jaargetijden. Je herkent het wel, je voelt je m... lees verder »

Risicoanalyse - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Risicoanalyse

5 oktober 2021 - Wilt u uw gebouw laten beveiligen? Kijk dan eerst naar een risicoanalyse. U wilt immers voor dat u maatregelen neemt eerst weten hoe uw object is beveiligd, dit ka... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.