Kantoorpanden, objectbeveiliging en receptieservices

Kantoorpanden, objectbeveiliging en receptieservices Veen Hosting & Security Parrega

Bent u eigenaar van een of meerdere kantoorpanden, of hebt u objecten die u graag wilt beveiligen? Dan bent u bij Veen Hosting & Security aan het goede adres. Wij bieden een gedegen beveiliging van uw waardevolle kantoorpand of object, indien gewenst in combinatie met receptieservices.

Zo bent u zeker dat er wordt gewaakt over uw gebouw(en) en dat bezoekers op een correcte manier ontvangen en geholpen worden. Tevens verzorgen wij de toegangscontrole en het weren van ongenode gasten. Onze aanwezigheid heeft ook een preventieve uitwerking, en zal dieven zeker niet uitnodigen tot een bezoek aan uw object of pand.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

gezond en fit als beveiliger - Veen Hosting & Security Parrega

gezond en fit als beveiliger

13 mei 2024 - Het is belangrijk om zowel fysiek als mentaal fit te blijven om je taken effectief uit te voeren. Regelmatige lichaamsbeweging: Als beveiliger breng je mogelijk lange uren door in een zittende... lees verder »

Regels: week blog beveiliger Rinke - Veen Hosting & Security Parrega

Regels: week blog beveiliger Rinke

1 mei 2024 - Als beveiliger is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen zich houden aan de regels en maatregelen die zijn ingesteld om de veiligheid en het welzijn van anderen te waarborgen. Helaas kom ik... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.