Regels: week blog beveiliger Rinke

Regels: week blog beveiliger Rinke

Regels: week blog beveiliger Rinke Veen Hosting & Security Parrega

Geschreven door:
, 1 mei 2024

Als beveiliger is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen zich houden aan de regels en maatregelen die zijn ingesteld om de veiligheid en het welzijn van anderen te waarborgen. Helaas kom ik regelmatig mensen tegen die zich hier niets van aantrekken en niet willen luisteren.

Er zijn altijd mensen die denken dat deze regels niet voor hen gelden. Ze negeren de aanwijzingen van mij als beveiliger en vertonen vaak agressief gedrag wanneer ze worden aangesproken op hun gedrag, of ze doen net of ze je niet horen.

Dit gedrag brengt niet alleen henzelf, maar ook anderen in gevaar. Het niet naleven van de regels kan leiden tot verdere verspreiding van ziektes, ongelukken of zelfs geweld.

Als beveiliger is het mijn verantwoordelijkheid om hier tegen op te treden, maar het kan soms een uitdagende en stressvolle taak zijn.
Helaas komt dit in mijn werk vaak voor.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het naleven van regels en maatregelen niet alleen een kwestie is van gehoorzaamheid.

Door ons allemaal aan de regels te houden, kunnen we samenwerken om de veiligheid en gezondheid van iedereen te beschermen.

Helaas zijn er altijd mensen die zich hier niets van aantrekken en zichzelf boven de wet stellen. Als beveiliger is het mijn taak om deze mensen te corrigeren en ervoor te zorgen dat ze de consequenties van hun gedrag onder ogen zien. Dit kan variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de locatie.

Je moet als beveiliger wel het juiste team collega’s om je heen hebben om adequaat te kunnen optreden, vaak zijn we te lief en geven we te veel kansen waardoor het probleem zich verder zal ontwikkelen.

Het is belangrijk om te blijven benadrukken dat het naleven van regels en maatregelen essentieel is voor het welzijn van ons allemaal.

Als beveiliger zal ik mijn best blijven doen om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan deze regels houdt, zelfs als dat soms betekent dat ik te maken krijg met mensen die niet willen luisteren.

Hoe ervaar jij dit in je werk ?

Ik geef graag de pen over aan mijn volgende gast blogger.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht - Veen Hosting & Security Parrega

Het onzichtbare beveiligingshart van de nacht

11 juni 2024 - Terwijl de stad slaapt of feest, waakt de beveiliger van Veen Hosting & Security over de veiligheid en het welzijn van gasten medewerkers. Ons missie is er om voor te zorgen, dat iedereen een... lees verder »

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche - Veen Hosting & Security Parrega

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche

1 juni 2024 - In de particuliere beveiligingsbranche is samenwerking van groot belang. Beveiligers moeten op elkaar kunnen vertrouwen om de veiligheid van anderen te garanderen. Maar wat gebeurt er als er ruzie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.