Coronaregels toezichthouder

Coronaregels toezichthouder Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Veen Hosting & Security kan voor u toezicht houden op het naleven van de coronaregels in onder andere parken en openbare ruimtes. De regels die zijn opgesteld ter voorkoming van verspreiding van COVID 19 zullen door onze toezichthouders worden gehandhaafd. Op mensen die hier niet aan willen meewerken, zullen wij op een correcte wijze anticiperen. Bijvoorbeeld als zij weigeren een mondkapje te dragen of afstand te houden.

Onze beveiligers en toezichthouders zijn erop getraind om problemen vroegtijdig te signaleren om escalatie te voorkomen. Ook in de roerige coronatijd, waarin sommigen veel voor hun kiezen krijgen en daardoor heftiger of emotioneler kunnen reageren, hebben onze beveiligers profijt van hun mensenkennis.

Wij leiden het publiek in goede banen en zorgen daarmee voor een juiste crowd control, zodat iedereen veilig in openbare ruimtes aanwezig kan zijn.

Wilt u een prijsopgave voor deze dienst ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheidsdiensten.

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger? - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger?

22 oktober 2021 - In deze blog wil ik jullie meenemen hoe je zelf fit en weerbaar kan houden tegen onregelmatigheid in verschillende jaargetijden. Je herkent het wel, je voelt je m... lees verder »

Risicoanalyse - Veen Hosting & Security Tjerkwerd

Risicoanalyse

5 oktober 2021 - Wilt u uw gebouw laten beveiligen? Kijk dan eerst naar een risicoanalyse. U wilt immers voor dat u maatregelen neemt eerst weten hoe uw object is beveiligd, dit ka... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.