Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger?

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger?

Hoe blijf jij gezond en fit als beveiliger? Veen Hosting & Security Parrega

Geschreven door:
, 22 oktober 2021

In deze blog wil ik jullie meenemen hoe je zelf fit en weerbaar kan houden tegen onregelmatigheid in verschillende jaargetijden.

Je herkent het wel, je voelt je moe en futloos geen energie en mentaal uitgeput!

Ieder lichaam werkt anders, het kan natuurlijk ook zo zijn dat je dit helemaal niet ervaart?! Waarschijnlijk doe je er alles aan om je goed te voelen!

Toch wil ik iedere lezer, die deze blog leest een power boost geven! Iedereen heeft hier iets aan jong of oud! Alles draait om de juiste balans in je leven.

Om te beginnen SPORTEN je bereikt zoveel meer in je leven als je lichaam in top conditie is!
Elke vorm van lichaamsbeweging is een plus punt, of het nou in de sportschool is, of dat je tijdens je lunch pauze een ommetje neemt! Discipline en motivatie is de sleutel tot succes!

Ik heb een paar groenten, fruit en kruiden voor je geselecteerd die je immuunsysteem zullen bevorderen.

Broccoli de superman onder de groente ik zou zeggen neem dit minimaal 1 x per week!

Gember: helpt tegen verschillende ontstekingen en heeft een antivirale werking op verkoudheidsvirussen, wat ik persoonlijk zou zeggen is: One shot ginger in a day, keeps the doctor away!

Bosbessen: De antioxidanten in bosbessen helpen vooral bij het voorkomen van verkoudheid, het verbeteren van het uiterlijk van de huid en het verminderen van tekenen van veroudering.

Chlorella is vooral bekend om zijn ontgiftende werking; het helpt afvalstoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen (lood, kwik, cadmium, pesticiden, enz.).

Chlorella valt zeer in de smaak bij sporters, stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen en verdicht de spieren.

Knoflook: een bron van talrijke geneeskrachtige eigenschappen, goed voor de gezondheid en weerstand, kijk ook eens naar kurkuma.

Zuurzak thee: verkrijgbaar bij de Holland & Barret heeft de volgende werking bij patiënten die lijden aan luchtwegaandoeningen, zoals hoest of verkoudheid, kan zuurzak helpen om de luchtwegen vrij te maken en vastzittend slijm op te lossen. Wanneer men aan slapeloosheid lijdt of onrustig slaapt dan kan thee van zuurzak uitkomst bieden.

Zorg dat je tijdens de donkere dagen genoeg slaapt en voldoende vitamine D en Vitamine C1000 en Omega 3 tot je neemt! Deze basis geeft je al genoeg energie om deze periode goed door te komen, probeer het eten van fastfood zoveel mogelijk te beperken, maar goed eenieder kan zich vast wel indenken, wat wel en niet goed is voor het lichaam.

Bovendien ben ik geen arts, ik vertel dit uit persoonlijke boodschap wat mij heeft geholpen in de afgelopen jaren!

Wat zijn jouw keuzes in 2022?

Een gezonde en vitale dag toegewenst.

Rinke van der Veen

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.